Handlekurv

Levering innen 1-3 arbeidsdager

Fri retur og bytterett

Tollfritt

Fri frakt over 500,-

SquadgoalsLOUDS

Vi er LOUDS!

LOUDS er din nye favoritt-nettbutikk for sports fashion! Vi er en norsk nettbutikk for unge, urbane og stilbevisste jenter. Vi gir dere en unik miks av produkter fra kjente brands! Vi inspirerer og involverer deg gjennom lanseringer, konkurranser, stiltips og eksklusive kolleksjoner. Vi er jenter som heier på jenter!

Hva er viktig for oss?

Vi i LOUDS er opptatt av å være et godt forbilde for jenter! Vi ønsker å representere et mangfold og vise frem produkter og modeller helt ekte og naturlig. Produktbildene vi tar selv retusjeres derfor ikke, for at du skal se produktene på en naturlig måte hvor du kjenner deg igjen, og får lyst til å ta de på deg! LOUDS vil hele tiden ta sjanser og prøve nye ting. Vi ønsker å finne nye merker, gjøre noen utradisjonelle innkjøp og by på oss selv. Den største sjansen vi har tatt, det er å starte LOUDS!

Jenter, LOUDS er for dere!

Våre brands

I vår miks av merker har vi en perfekt kombinasjon av sport og fashion! Vi har vært selektive rundt hvilke merker vi skal tilby og det vi har, kan ikke kjøpes overalt. Merkene vi jobber med i dag er gode samarbeidspartnere, og de heier på LOUDS! Vi har med oss merker som Converse, Vans, Puma, Ellesse, Holzweiler, Bjørn Borg, Cheap Monday, Colorful Rebel, Levi’s®, LeSpecs, Tretorn, Johaug, Santa Cruz, Calvin Klein, Arnie Says, og mange fler!

Noen av de dere vil finne hos LOUDS til høsten er The North Face, Helly Hansen, Samsøe Samsøe, Herschel, Fila, Hi-Tec, Russel Athletic, Champion, Moon Boot, Peak og mange fler! Vi GLEDER oss til å vise dere!

Spørsmål?

Har du spørsmål eller vil komme i kontakt med oss? Send oss en mail på hei@louds.no.

SquadgoalsLOUDS 3

LOUDS-jentene

Få nyheter først

Vi lover å sende deg nyheter, inspirasjon, konkurranser og eksklusive kolleksjoner gjennom våre nyhetsbrev. Ved å si ja godtar du våre betingelser. Les mer her.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev