Handlekurv

Levering innen 1-3 arbeidsdager

Fri retur og bytterett

Tollfritt

Fri frakt over 500,-

Overview

Bytte, retur og reklamasjon

Hos LOUDS har du alltid 30 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene og gratis retur og bytte. Om en eller flere av varene du har mottatt ikke skulle passe, kan du selvsagt returnere deler av, eller hele din ordre til oss, eller bytte til en annen vare. Det skal være enkelt å handle hos oss og vi vil at du skal være fornøyd med kjøpet ditt!

Hvordan angrer jeg kjøpet eller bytter en vare?

Angrer du kjøpet av en vare, fyller du ut bytte- og returskjemaet og benytter returetiketten du har fått tilsendt på mail. Denne etiketten skal du ha mottatt på epost rett etter at du gjennomførte bestillingen. Du kan også laste ned bytte- og returskjemaet her:

Klikke her for bytte- og returskjema.

Har du ikke fått returetikett på mail så kan du kontakte kundeservice så hjelper vi deg. Send oss en epost til kundeservice@louds.no.

Har du betalt med kort vil Klarna refundere deg beløpet. Du blir kontaktet om de trenger kontoinformasjon for å kunne refundere deg pengene. Har du valgt faktura annulleres denne ved retur av alle varene på ordren. Returnerer du deler av ordren betaler du kun restbeløpet ved å benytte KID og kontonummer på original faktura.

Hvis du er bekymret for å få purring på fakturaen hvis du ikke rekker å returnere før forfall, ta kontakt med oss. Da kan vi undersøke om vi kan utsette forfallsdatoen på fakturaen.

NB! Ikke bruk teip eller skriv rett på originalemballasjen når du sender retur.

Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen. Når du skal returnere eller bytte skal varen være ubrukt og returneres i uskadd originalforpakning. Alle merkelapper må henge på slik som de gjorde da du fikk produktet.

NB! Det er dessverre ikke mulig å bytte til en dyrere vare, hverken på kort eller faktura. Da må du angre kjøpet og bestille på nytt. Bare ta kontakt med oss hvis det er noe vi kan hjelpe deg med!

Returetikett

Returetikett skal du ha mottatt på epost rett etter du bestilte varene dine. Har du derimot ikke fått denne på mail så kan du kontakte oss så hjelper vi deg :) Send oss en epost til kundeservice@louds.no.

Varer som ikke kan returneres

Om varen er brukt, originalemballasjen er skadet eller om varen mangler medfølgende lapper, bruksanvisninger etc. godkjennes ikke returen og vi sender varen tilbake til deg. Unntaket er om varen leveres i en forpakning som ikke er mulig å åpne uten å skade forpakningen, f.eks. blisterpakning. Da har du som kunde rett til å åpne forpakningen for å prøve varen uten at du mister returretten.

Refusjon og tilbakebetaling

Etter mottak og godkjent retur tilbakebetales beløpet innen 14 dager fra vi mottok returen. Har du bestilt med faktura og denne ikke er betalt annulleres denne om du returerer alt. Om du returnerer deler av en fakturabestilling betaler du kun for de øvrige varene. Har du betalt fakturaen og skal ha penger igjen er det Klarna som refunderer deg beløpet. Klarna vil ta kontakt for å få kontoinformasjon.

For din egen sikkerhet ønsker ikke Klarna å spare detaljer om din bank. Derfor behøver de disse på nytt når de skal overføre pengene til deg. Du kan benytte ditt tilgodebeløp til å betale andre utestående fakturaer hos Klarna, eller de tilbakebetaler deg til din konto.

Vær oppmerksom på at Klarna behøver å motta litt opplysninger om deg for å gjennomføre utbetaling, samt kvittering som viser din innbetaling dersom beløpet overstiger 30 000 NOK. Du vil motta en mail fra Klarna om ditt tilgodebeløp og du kan følg stegene i mailen.

REKLAMASJON

Har du mottatt en vare fra oss som det er noe feil med eller ønsker å reklamere på? Ta kontakt med oss per e-post før du sender inn varen! kundeservice@louds.no. Når du kontakter oss vil vi at du oppgir ditt ordrenummer, hvilken vare det gjelder og hva som er feil med varen. Hvis du har mulighet til å sende med bilde av produktet og hva som er feil, er det lettere for oss å vurdere reklamasjonen med en gang.

Ved reklamasjon gjøres det en vurdering av produktet, i noen tilfeller må vi sende reklamasjonen videre for en vurdering hos leverandøren.

Dine meninger som kunde vurderes høyt, derfor ber vi deg om å kontakte oss når du får problemer med et produkt du har handlet hos oss. Når vi har mottatt din reklamasjon jobber vi for å få behandlet denne innen 14 dager.

NB! Vi gjør oppmerksom på at reklamasjonsretten gjelder produksjonsfeil på varen og ikke feil forårsaket av normal slitasje eller elding av produktet. En reklamasjon skal gjøres så snart som mulig etter at feil oppdages. Du kan reklamere på en vare i inntil to år etter at du som kunde mottok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lenger, er reklamasjonsfristen fem år.

Fant du ikke svar på det du lurte på? Ta kontakt med oss på kundeservice@louds.no, så hjelper vi deg!:)

/LOUDS-jentene

Få nyheter først

Vi lover å sende deg nyheter, inspirasjon, konkurranser og eksklusive kolleksjoner gjennom våre nyhetsbrev. Ved å si ja godtar du våre betingelser. Les mer her.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev