Handlekurv

Levering innen 1-4 arbeidsdager

Fri retur og bytterett

Filtrer

Størrelse Alle

Alle

Farger Alle

Alle

Pris Alle

Alle

Merke Alle

Alle

Størrelse

Farger

Pris

Merke

B

Sortering

For deg: 14 produkter
Sortering: Nyheter

Historien om Birkenstock startet allerede i 1774 når Johann Adam Birkenstock overtok et gammelt skomakeri. Drøyt hundre år senere reiste en viss Konrad land og strand rundt og foreleste om sine revolusjonerende ideer om ortopedi og anatomi. Birkenstock er i dag et av Europas største merker og produserer 80 000 par sandaler og sko hver dag i sine fabrikker i Tyskland. Komfort og trend er to ord som går hånd i hånd. Og Birkenstock har funnet den rette oppskriften. I disse skoene kan du glemme gnagsår og andre vondter. De er nemlig utviklet spesielt etter fotens form, og det merker du når du prøver de. Sålen er laget basert på fotens eget avtrykk, og skosålen er tykk nok til å gi foten god demping. Denne har som regel såler av kork, og skinnreimer over vristen. Materialene som merket bruker til sine sko er svært holdbare, og du kan regne med å ha disse i mange år.
Vi har sett sandalene i motebildet i flere år og vi ser ingen grunn til at de skal forsvinne! Alle burde ha et par Birkenstock!

Les mer

Få nyheter først

Vi lover å sende deg nyheter, inspirasjon, konkurranser og eksklusive kolleksjoner gjennom våre nyhetsbrev. Ved å si ja godtar du våre betingelser. Les mer her.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Levering innen 1-4 arbeidsdager

Fri retur og bytterett